Selecteer een pagina

Therapie en coaching op maat

Ik geloof dat ieder ieder mens zo nu en dan vastloopt of op kruispunten komt te staan. Maar jij bent de vormgever van je eigen leven en hebt de keuze over het vervolg!

Persoonlijke thema’s, werk gerelateerde vraagstukken, gezinsthema’s en partner relaties lopen allen in elkaar over. Het vraagt continu om antwoorden. Wanneer jij je persoonlijke thema’s op kunt pakken zal dat een groot effect hebben. Op je eigen geluksgevoel, in relatie tot anderen en op het gezin. 

Je hoeft het niet alleen te doen. Krijg zicht op wat je belemmert en laat los wat je niet meer nodig hebt!

Samen kijken we naar wat jij nodig hebt.

Psychodynamische therapie

Het mooiste wat je worden kunt, is jezelf. En dat is tegelijkertijd het grootste cadeau wat je je kind geven kunt. We hebben alleen allemaal hier en daar knopen in ons touw. Die ons zowel bewust als onbewust belemmeren. Wanneer je jouw knopen kunt ontstrikken, heeft dit een groot effect van ontspanning op het hele gezin.    
Psychodynamica is een werkvorm waarbinnen op verdiepende wijze cognitieve en emotionele thema’s worden uitgewerkt, met als doel de balans in denken en voelen te herstellen. Je kunt ten slotte pas loslaten als je weet waar je aan vast zit. 
Werkvormen als Bio energetica,  Innerlijk kind werk, familie- opstellingen, Voice Dialogue, en traumaverwerking behoren tot de mogelijkheden. Afhankelijk van waar jou vraag ligt. 

Laat je coachen door de dieren! 

Je zult werkelijk versteld staan van de directe en diepgaande werking. De dieren kunnen ons meer vertellen dan je ooit voor mogelijk houdt. 
Dieren zijn heel gevoelig en zij scannen hun omgeving.
Een dier reageert niet op het masker dat we als mens op zetten naar de buitenwereld maar reageert op de persoon die voor hem staat met alle gevoelens, angsten en spanningen die deze bij zich draagt. En dat alles zonder oordeel.

Dieren spreken alleen lichaamstaal. En voor hen is het heel simpel om spanning op te pikken. Ze spiegelen dat waar we ons vaak nog nauwelijks bewust van zijn. 

 

Omdat koeien, paarden, ezels, schapen en geiten kuddedieren zijn, en ze erop gericht zijn de kudde zo gezond mogelijk houden,
helpen ze anderen uit de kudde (waar jij bij hoort wanneer je in de stal of wei staat).

Dat doen ze onder andere door extra bescherming te bieden en spanning over te nemen.

Dat in combinatie met de juiste vraagstelling geeft diepgaande inzichten in welke dynamiek er onder de oppervlakte speelt. Zowel bij jou als in het gezin. 

De enige échte revolutie is de evolutie van je bewustzijn.

Tarieven

Verzekering

Behandeling komt voor vergoeding in aanmerking. Dit kan alleen wanneer u een aanvullende verzekering heeft afgesloten. In uw verzekeringspolis kunt u nakijken of uw ziektekostenverzekeraar dit geheel of gedeeltelijk vergoedt. Ik ben in het bezit van de AGB-codes die nodig zijn voor de vergoeding. De lidmaatschapsnummers en de AGB-codes worden op de factuur vermeld en de factuur kunt u vervolgens zelf declareren bij uw zorgverzekeraar.

De beroepsvereniging heeft een overzicht opgesteld waarop u kunt zien welke ziektekostenverzekeraars de kosten voor psychodynamische therapie (gedeeltelijk) vergoeden:

Vergoedingen
zorgverzekeraars 2022

Aan deze lijsten kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik raad u aan om voor aanmelding te informeren bij uw zorgverzekeraar.

Afspraak annuleren

Gemaakte afspraken dient u uiterlijk 24 uur van tevoren te annuleren (afspraken op maandag dienen uiterlijk op vrijdag geannuleerd te worden). Voor afspraken die binnen 24 uur geannuleerd worden, wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht. U kunt een afspraak annuleren via mail of telefonisch op 06-29295599.

De psychodynamische therapie valt onder het Wkkgz regelement. Mocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, bespreek het! Wanneer dit u klacht niet wegneemt, kunt u altijd contact opnemen met de vertrouwenspersoon van de NFG. 

Ja, ik wil graag een (gratis) en vrijblijvend orienterend gesprek

10 + 8 =