Selecteer een pagina

Relatie vraagstukken

We zijn allemaal op zoek naar liefde, steun en verbondenheid. Maar wat als dat niet de realiteit van alledag is?

De kwaliteit van ons leven wordt grotendeels bepaald door de kwaliteit van onze relatie(s).
Toch besteden we daar vaak maar weinig aandacht aan en verliezen we de verbinding met degene die we het meest liefhebben.
Om elkaar terug te kunnen vinden hebben we soms iemand nodig die ons de weg wijst. Als jullie van elkaar houden en willen werken aan een betere relatie, voor jezelf, je partner én voor je kinderen help ik jullie graag om elkaar terug te vinden. Het partnerschap in een gezin. Sluitpost of basis?

Met de komst van kinderen verandert er hoe dan ook veel in een relatie. En dat brengt zo zijn uitdagingen met zich mee. Ben jij naast ouder nog partner? Loopt het als een zonnetje of vraagt jullie relatie om aandacht, zorg en/of verdieping. Leer jullie duivelse dialogen kennen. Vind je pijnplekken en leer terug te keren naar
betrokkenheid en verbondenheid.

Wil jij jezelf en je partner beter leren kennen en daarmee je relatie verbeteren?
Staan jullie op een punt van keuzes, vraag je je af welke richting je op wil of is er een derde in het spel?
Wees welkom!

Wees welkom met alles wat er is.

Mijn werkwijze

Mijn plek is naast jullie. Oordeelloos en open. Luisterend naar dat wat gezegd en niet gezegd wordt.
Veiligheid en vertrouwelijkheid zijn voor mij essentieel.
Vanuit mijn systemische achtergrond ben ik gericht op het versterken van het geheel. Ik werk vanuit de bredere context. De context van jullie relatie maar ook van daar waar jullie uit voort komen. Het gezin waarin je zelf opgegroeid bent. Omdat het bepalend is voor dat wat je doet of juist laat. Als je iets wil veranderen in het heden, speelt het verleden een belangrijke rol. Praten over, lost vaak niet zoveel op. Praten vanuit gevoel is een ander verhaal.

Waarom doe ik dit werk?

Relaties hebben mij altijd mateloos geboeid. Wat gebeurt er? En wat maakt dat mensen doen wat ze doen? Bij ruzies op het schoolplein was ik ‘de redder’. Een beweging die ik van huis uit zo goed ken. Hoewel mijn ouders veel van elkaar hielden, hadden ze ook veel strijd En ik voel tot op de dag van vandaag hoeveel invloed dat op mij heeft. Ik ken het zo om het in orde te willen maken. Het pendelen tussen hem en haar. Het heeft mij altijd geraakt hoe we zo ver verwijderd kunnen raken van de personen die we het meest liefhebben.

En ook ik ken het, uit verbinding gaan, me af te sluiten, en het alleen te doen in de relatie. Dat is voor mij het startpunt van mijn reis geweest. Ik doe dit voor alle relaties die het waard zijn om voor te vechten. En voor alle kinderen die het waard zijn om hun ouders in een liefdevolle relatie te zien.

Wat zijn de mogelijkheden?

We starten met een gezamenlijke intake waarin we kennismaken en kijken naar jullie vraag en naar welk doel jullie toe willen werken.
Wanneer jullie het gevoel hebben op de juiste plek te zijn, stemmen we af wat past bij jullie situatie.
Meestal zijn dit een aantal gezamenlijke en individuele sessies.

Tarief

Gezamenlijke sessie 120 euro per uur
Individuele sessie 90 euro per uur

 

Ja, ik wil graag een (gratis) en vrijblijvend orienterend gesprek

12 + 1 =