Familieopstellingen

 

Als patronen zich herhalen, je steeds vastloopt of je groei stagneert, vraagt dat vaak om dieper te kijken. Familieopstellingen kunnen een diepgaand inzicht geven in dat wat er in de onderstroom leeft. En daarmee kan het grote verandering teweeg brengen. Een familieopstelling geeft snel en helder inzicht in waar de kern van het probleem zit. Vaak heeft een probleem de oorsprong in het verleden en de manier waarop we opgevoed zijn. Je ervaart in een opstelling waar je vraag werkelijk over gaat, waar het stagneert, maar ook van waaruit de beweging kan ontstaan.

 

Wat gaan we doen?

 

Tijdens een familieopstelling draait het om jouw vraagstuk. Maar we werken in een groep. Want naast jou zijn er representanten aanwezig. Dit zijn voor jou onbekende mensen die zich hebben aangemeld als representant. Representanten hebben geen specifieke kennis of vaardigheden en weten niets van jou of je vraagstuk. Gedurende de avond stel jij de representanten op in de ruimte. Dit doe je volledig intuïtief. Het wonderlijke is dat representanten in staat zijn onderliggende, emotionele en mentale structuren in een (familie)systeem weer te geven. Er ontstaat een herkenbaar beeld van de kwestie die behandeld wordt. Onder mijn begeleiding onderzoek je wat er onder het probleem schuilgaat.

Voor wie?

 

Familieopstellingen zijn interessant voor iedereen die worstelt met een vraag waar hij/zij het antwoordt niet (helemaal) op weet. Rondom thema’s van familie/gezin, opvoedvraagstukken/gedrag van kinderen, werk, gezondheid, geldzaken of persoonlijke groei/stagnatie.

Wil je meedoen als representant? Je kunt je hier aanmelden. Of stuur een berichtje naar 06-29 29 55 99.

De enige echte revolutie is de evolutie van je bewustzijn

Ja, ik wil graag vrijblijvend kennismaken!

14 + 8 =