Coaching

Coaching gaat over ontdekken wie je echt bent en hoe je daar naar leeft en werkt. Bij persoonlijke coaching staan we stil bij jouw levensvragen. We zoomen in op jouw vraagstuk en ontdekken waar het bij jou werkelijk om gaat, wat je wilt veranderen en hoe je vanuit vrijheid kunt handelen. Ieder mens loopt zo nu en dan wel eens vast of komt op een kruispunt te staan. Als je weet wat er bij jou van binnen speelt, ben je ook in staat om keuzes te maken die leiden tot een wezenlijke verandering.

Loop je regelmatig tegen dezelfde uitdagingen aan? Voel je je onrustig, gespannen of uit balans? Je vraagt je misschien af hoe het komt dat je je niet meer zo gelukkig voelt. Hoe het komt dat je de dingen niet kunt loslaten. Dat je steeds opnieuw in lastige situaties terecht komt? En minder verbinding voelt met de mensen om je heen? Je voelt dat je hiermee aan de slag wilt, maar het lukt je niet om hier zelf stappen in te zetten. Ik loop graag een stukje met je mee, help je om zicht te krijgen op wat je belemmert en welke stappen je te zetten hebt.

Persoonlijke coaching: samen op zoek naar antwoorden

 Coaching is nuttig als je even niet meer weet hoe je verder moet. Coaching helpt je om patronen te doorbreken en te ontdekken wat jij in het hier en nu nodig hebt.

Dit levert coaching je op:

  • Je bent beter in staat je grenzen aan te geven
  • Je staat steviger in je schoenen
  • Je leert te luisteren naar jezelf en naar wat jij op dat moment nodig hebt
  • Je leert anderen weer te vertrouwen

Samen bepalen we het doel van jouw coachingstraject. We onderzoeken je huidige situatie, wensen en verlangens. Je krijgt zicht op welke krachten er spelen en wat je blinde vlekken zijn. Die kennis werpt een ander licht op je probleem of vraag en maakt helder wat je wilt. Van daaruit krijg je nieuwe mogelijkheden. Ik geloof in de kracht van de praktijk en ervarend leren. Ik werk onder andere met mindfulness, (familie)opstellingen en paardencoaching.

Coachingstraject

Bij een coachingstraject werken we vanuit een specifieke ontwikkelingsvraag en daaraan gekoppelde doelen. Elk traject is praktisch en toekomstgericht. We starten met een vrijblijvende kennismaking, waarin we je vraag bespreken. Als je het gevoel hebt dat coaching je kan helpen, maken we samen een inschatting van hoeveel sessies we verwachten nodig te hebben en doe ik je een voorstel op maat. De ervaring leert dat 5 tot 8 sessies meestal genoeg zijn. Kijk voor meer informatie op de pagina tarieven.

Astrid is iemand die niet doorsnee adviezen geeft maar op zoek gaat naar de kern van het probleem. Onder de oppervlakte is er vaak meer aan de hand. Vanuit de overtuiging dat wezenlijke en structurele veranderingen van binnenuit komen. Dit doet ze vanuit oprechte, warme belangstelling. Voor mij heeft haar manier van benaderen heel veel inzichten gegeven, die me een flink eind op weg hebben geholpen in mijn leven.
Caroline Smink

Over Astrid: therapeut en coach

Het vak van coach en therapeut zie ik als een ambacht van het hart. Mijn praktijk voor coaching en therapie is een plek waar je welkom bent met je verhaal en je leervragen. Een plek waar ik een stukje met je meeloop en je help om weer in beweging te komen. Een plek waar ik je help om in contact te komen met je gevoelswereld en verbinding te maken met jezelf en de mensen om je heen.¬†Lees meer over Astrid…

 

Een vrijblijvende kennismaking?

Ben je nieuwsgierig hoe ik je kan helpen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Klik hier voor de tarieven