Relatietherapie

 

Iedere relatie kent ups en downs, maar soms sta je op een punt waarop je merkt dat een helpende hand welkom is. Relatietherapie kan helpen om weer dichter bij elkaar te komen. Ik loop graag een stukje met je mee. Met als doel om samen de negatieve patronen in de relatie te herkennen, onderzoeken en om te buigen.

We zijn allemaal op zoek naar liefde, steun en verbondenheid. De kwaliteit van ons leven wordt grotendeels bepaald door de kwaliteit van onze relaties. Toch besteden we daar vaak maar weinig aandacht aan en verliezen we de verbinding met degene die we het meest liefhebben.

Relatietherapie, dat doe je samen

Je merkt dat je partner en jij vastzitten en er samen niet meer uitkomen. Je houdt van elkaar. Maar ergens ben je elkaar kwijtgeraakt, terwijl je elkaar niet kwijt wilt.

Voorbeelden van vragen waarmee we aan de slag gaan tijdens relatietherapie

  • Echt contact maken: ‘ik mis het echte contact tussen ons’
  • Terugkerende ruzies: ‘We begrijpen elkaar niet’
  • Een benauwd of beklemmend gevoel in de relatie: ‘Ik voel me niet gewaardeerd’
  • Een derde in het spel: ‘Hoe kunnen we samen verder’ of ‘we gaan uit elkaar en willen dat op een respectvolle manier doen’

Mijn plek is naast jullie. Luisterend naar dat wat wel en niet gezegd wordt. Omdat de stap naar relatietherapie kan voelen als een grote stap starten we altijd met een vrijblijvende kennismaking. Is er een ‘klik’ en kan ik helpen, dan doe ik een voorstel op maat.

Over mij

Relaties hebben mij altijd mateloos geboeid. Wat gebeurt er binnen relaties? En wat maakt dat mensen doen wat ze doen? Het heeft mij altijd geraakt hoe we zo verwijderd kunnen raken van de personen die we het meest liefhebben. En dat is precies waarom ik dit werk doe. Voor alle relaties, die het waard zijn om voor te vechten. En voor alle kinderen, die het waard zijn om hun ouders in een liefdevolle relatie te zien.
Lees meer over Astrid…

Als relatietherapeut ben ik ben onder andere opgeleid als EFT therapeut (EFT Nederland) en bij Phoenix Opleidingen Utrecht.

Een vrijblijvende kennismaking?

Ben je benieuwd hoe ik jullie kan helpen? Aarzel niet om contact op te nemen.

 

 “Liefde sterft nooit een natuurlijke dood.
Het sterft omdat we niet weten hoe we de bron moeten aanvullen.” – Anais Nin 

Klik hier voor de tarieven