Tarieven voor coaching en therapie

De kosten zijn inclusief voorbereidingstijd, uitwerking en eventuele materiaalkosten.

Kennismaking, +/- 30 min, gratis

Therapie

  • Intake 1- 1,5 uur: € 100
  • Sessie 1-1,5 uur: € 100 per uur, afgerond op een kwartier.
  • Telefonisch consult  € 25,00, afgerond per kwartier
  • e-mailconsult: € 25,00
  • Verslag voor derden: € 75
  • Familieopstelling 1-1,5 uur: € 150,00

Tarieven voor therapie zijn vrijgesteld van BTW. En komt  vaak voor vergoeding in aanmerking. 

Coaching

  • Sessie 1-1,5 uur, particulier: € 127,50 per uur
  • Sessie 75-90 minuten, zakelijk; offerte op maat

 

Een vrijblijvende kennismaking?

Ik vind het belangrijk dat coaching en therapie toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk mensen. Vormen de kosten een belemmering voor je? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Verzekering

Behandeling komt voor vergoeding in aanmerking. Dit kan alleen wanneer u een aanvullende verzekering heeft afgesloten. In uw verzekeringspolis kunt u nakijken of uw ziektekostenverzekeraar dit geheel of gedeeltelijk vergoedt. Ik ben in het bezit van de AGB-codes die nodig zijn voor de vergoeding. De lidmaatschapsnummers en de AGB-codes worden op de factuur vermeld en de factuur kunt u vervolgens zelf declareren bij uw zorgverzekeraar.

De beroepsvereniging heeft een overzicht opgesteld waarop u kunt zien welke ziektekostenverzekeraars de kosten voor psychosociale therapie (gedeeltelijk) vergoeden.
Vergoedingen zorgverzekeraars 2024

Aan deze lijsten kunnen geen rechten worden ontleend. Ik raad u aan om voor aanmelding te informeren bij uw zorgverzekeraar.

Afspraak annuleren

Ben je verhinderd? Dat kan een keer voorkomen. Annuleer je afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren. Afspraken op maandag annuleer je uiterlijk op vrijdag. Voor afspraken die binnen 24 uur geannuleerd worden, breng ik de gereserveerde tijd in rekening. Je kunt een afspraak annuleren via mail of telefonisch op 06-29295599.

Klachten

Psychodynamische therapie valt onder het Wkkgz reglement. Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden, bespreek het met me! Wanneer dit je klacht niet wegneemt, dan kun je altijd contact opnemen met de vertrouwenspersoon van de NFG.