Workshops

Loop je ergens tegenaan, ben je op zoek naar verdieping of inspiratie?
Regelmatig geeft ik workshops als kennismaking of verdieping. Voor zowel volwassenen als kinderen.

Je eigen

familieopstelling

Een (familie)opstelling kan een diepgaand inzicht geven in dat wat er in de onderstroom leeft. En daarmee kan het grote verandering teweeg brengen. Je ervaart in een opstelling waar je vraag werkelijk over gaat, waar het stagneert, en van waaruit de beweging kan ontstaan.
Lees meer…

twee kinderen die een lammetje aaien

Workshop ‘Hallo mijn nieuwe vriend’

Merk je dat je kind soms moeite heeft met vriendjes maken? Of boos of gefrustreerd is omdat het zich niet goed kan uitten? Kom dan met je kind(eren) naar deze unieke workshop middag op de boerderij! Met behulp van de dieren leert je kind (op)nieuw contact te maken.
Lees meer…

Workshop ‘Hoe overleef ik het spitsuur thuis’

In veel gezinnen is het spitsuur het meest frustrerende en energieverslindende moment van de dag. Waar komt dat door? En vooral: hoe kan het anders? In deze interactieve workshop gaan we in 5 stappen van een frustrerend spitsuur naar gezelligheid in huis.
Lees meer…

Een vrijblijvende kennismaking?

Heb je een vraag? Of ben je nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek verkennen we wat jouw vraag is en welke vorm van coaching of therapie daarbij past.